Suport Tehnic - Inver Romania

O legătură fără precedent: Culoare. Tehnologie. Încredere

Când alegeţi vopseaua pe bază de material pulverulent Inver, obţineţi mai mult decât produse de calitate superioară şi o performanţă remarcabilă. Obţineţi expertiza noastră care vă susţine în activitatea dvs zilnică, cu fiecare produs şi brand pe care vi-l oferim. Vopseaua noastră pe bază de material pulverulent nu oferă doar o performanţă pe care vă puteţi baza, personalul nostru este întotdeauna disponibil pentru a vă asigura un serviciu expert.

inver_architectural_environment-12.jpg

Laboratorul modern şi complet echipat al Inver oferă cel mai înalt nivel de asistenţă tehnică. Specialiat în vopsirea pe bază de material pulverulent, echipa noastră de serviciu tehnic dispune de cea mai bogată expertiză pe piaţă şi oferă clienţilor noştri asistenţă şi soluţii pentru orice provocare. Vom răspunde cu promptitudine şi în detaliu necesităţilor dvs oferindu-vă atât serviciu la pe teren cât şi asistenţă la aplicare iar nicio solicitare nu este finalizată până nu se obţine satisfacţia absolută a clientului.

De la laboratr la aplicare, Inver dispune de o tehnologie inovatoare de vopsire cu material pulverulent. Performanţa produsului nostru, ingineria de aplicare şi excelenţa operaţională transformă Inver în partenerul de care aveţi nevoie pentru a duce activitatea la nivelul următor. Ne mândrim cu cea mai bună tehnologie de combinare a culorilor, asistenţă şi service.

  • Telefon:
    + 40 724 275 636

  • Adresa:
    Str. Zizin, nr. 10A, sector 3, Bucuresti

© Copyright 2017 Inver Romania