Calitate & Certificări - Inver Romania

Calitate & Certificări

În 1997, Inver a obţinut certificarea calităţii UNI EN ISO 9001, ce constituie un pas important pentru companie deşi obiectivul final este atingerea standardului de deficienţă Zero în contextul calităţii globale.

  • Produsele noastre dispun de toate certificatele necesare şi sunt ecologice.
  • În special, categoria noastră de vopseluri cu material pulverulent arhitectural este certificată de Qualicoat şi GSB (Certificare Standard & Master) GSB (Standard & Master Certification) şi nu conţine TGIC.

lanificarea îmbunătăţirii continue ţinteşte acest scop, iar personalul INVER Group este conştient că acţiunile de îmbunătăţire vor conferi valoare adăugată produselor şi serviciilor. Un angajament permanent al procesului în acest sens va contribui la depăşirea provocărilor zilnice ale pieţei.

panorama1.jpg

Calitatea administrării lanţului de livrări

Calitatea INVER este interpretată şi dezvoltată printr-o abordare cuprinzătoare a întregului proces de proiectare, planificare, execuţie, control şi monitorizare a lanţului de livrări, de la materii prime la consumatorul final.

Acest rezultat are la bază activitatea şi contribuţia colaboratoare a multor echipe de experţi din toate companiile grupului ce operează în departamentul de cercetare & dezvoltare, achiziţie, producţie, asistenţă tehnică, vânzări şi marketing, asigurând îmbunătăţirea continuă a calităţii.

 

  • Telefon:
    + 40 724 275 636

  • Adresa:
    Str. Zizin, nr. 10A, sector 3, Bucuresti

© Copyright 2017 Inver Romania