Vopsire cu material pulverulent - Inver Romania

Vopsire cu material pulverulent

Imprimări de durată

Cu o gamă completă de produse care răspund oricărei necesităţi, Inver oferă combinaţia perfectă între artă şi ştiinţă, frumuseţe şi funcţie. Vopselurile noastre pe bază de material pulverulent se pot utiliza pentru orice, de la metal comercial sau acoperiri industriale până la structuri monumentale. Cu un angajament de durată pentru sustenabilitate şi o paletă de culori expansibilă, Inver oferă o libertate de proiectare nelimitată pentru o mulţime de industrii, proiecte şi locaţii.

Produse de uz extern

Durabilitate ridicată

Când se solicită rezistenţă la condiţii atmosferice, cea mai bună alegere este categoria HD (durabilitate ridicată). Poliesterii (PE/P/HD) cu diferite finisaje, netezi, lucioşi, încreţiţi, opaci şi versiuni metalizate aferente au fost dezvoltaţi în special pentru piaţa arhitecturală şi au primit aprobările din clasa 2 de calitate master GSB şi Qualicoat.

 
Caracteristici:

Poliester arhitectural

Pentru alte sectoare de prestigiu ce necesită nu doar durabilitate ridicată ci şi proprietăţi de acoperire excelente, rezistenţă la zgârieturi şi substanţe chimice cum ar fi benzină, combustibil, alcalini şi acizi, etc. se pot alege versiunile pe bază de poliuretan.

 
Caracteristici:

Poliester industrial

Vopselurile industriale pe bază de poliesteri sunt disponibile într-o paletă largă de culori, texturi şi nivele de luciu.

 
Caracteristici:

Poliuretan

Rezistenţă excelentă la UV Rezistenţă chimică foarte bună Rezistenţă mecanică foarte bună.

 
Caracteristici:

  • Telefon:
    + 40 724 275 636

  • Adresa:
    Str. Zizin, nr. 10A, sector 3, Bucuresti

© Copyright 2017 Inver Romania