Inver & Valspar - Inver Romania

Inver & Valspar

În iunie 2013, Inver anunţă cu mândrie fuziunea cu Valspar, consolidând accentul pus de Inver pe client, tehnologia superioară şi succesul pe piaţa Europeană a vopselei industriale, marca globală Valspar şi angajamentul la excelenţă.

logo_inverblu-valspar_horizontal_300dpi.jpg

Valspar: Punem accent pe ceea ce contează

Valspar este lider global în industria vopselurilor oferind clienţilor produse inovatoare, de calitate superioară şi servicii cu valoare adăugată. Cei 11,000 de angajaţi de la nivel global oferă soluţii de vopsire avansate cu cel mai bun aspect, performanţă, protecţie şi sustenabilitate clienţilor în peste 100 de state. Valspar oferă o gamă largă de produse de vopsit de calitate superioară pentru piaţa consumatorilor, şi soluţii de ingineri superioară pentru piaţa construcţiei, industriale, ambalării şi transportului.
 

Protecţia produselor şi a brandurilor încă din anul 1806

Înfiinţată în 1806, Valspar s-a dedicat permanent prezentării celor mai noi inovaţii clienţilor, calitate la cele mai înalte standarde şi cel mai bun serviciu pentru clienţi din industria vopsirii. Cu sediul în Minneapolis, MN, gama noastră diversificată de produse ne transformă într-unul dintre cei mai competenţi furnizori din lume, şi a şasea companie de vopsea şi învelişuri ca dimensiune la nivel global.

  • Telefon:
    + 40 724 275 636

  • Adresa:
    Str. Zizin, nr. 10A, sector 3, Bucuresti

© Copyright 2017 Inver Romania