Arhitectura - Inver Romania

Arhitectura

Artă şi Ştiinţă, combinate armonios

La proiectarea unei clădiri, de doreşte un finisaj exterior frumos şi durabil. Produs pentru a răspunde celor mai înalte standarde din industrie, vopselurile arhitecturale de înaltă performanţă Inver oferă durabilitate, culoare şi frumuseţe, susţinând arhitecţii în procesul de schiţare, proiectare şi construire de proiecte remarcabile.

SSelectaţi din colecţia noastră de mii de culori, nivele de luciu, texturi şi efecte- de la culori strălucitoare şi efecte eloxate la finisaje cu efecte speciale şi vopseluri cu schimbare a culorii. Sau permiteţi profesioniştilor noştri să vă propună o culoare pentru proiect prin tehnologia noastră avansată de potrivire a culorilor.


architectural.jpg

Frumuseţe şi eficienţă de durată

Vopselurile Inver dau culoare unor idei excelente asigurând durabilitate, în orice mediu. Liniile noastre de produse au fost realizate să răspundă provocărilor mediului, bugetului sustenabilităţii şi altor elemente similare. Recomandată pentru folosirea pe aluminiu şi oţel arhitectural la interior şi exterior, categoria arhitecturală Inver asigură durabilitate excelentă, rezistenţă chimică eficientă şi performanţă mecanică produselor care respectă specificaţiile Qualicoat Clasa 2 şi GSB Master.
 

  • Telefon:
    + 40 724 275 636

  • Adresa:
    Str. Zizin, nr. 10A, sector 3, Bucuresti

© Copyright 2017 Inver Romania